avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanța militară 4
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanța militară 4

Poate ieși o persoana peste 65 de ani în afara limitelor orare 11-13
In interes de serviciu? mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 23 Aprilie 2020
Circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în exteriorul locuinței/gospodăriei, este permisă și în afara intervalului orar 11,00-13,00 dacă aceasta se face pentru rezolvarea problemelor de natură medicală, precum tratamentele oncologice planificate, dializă etc., folosind mijloacele proprii de deplasare sau ale familiei/susținătorilor sau, după caz, mijloacele de transport sanitar special destinat.

Circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani , în exteriorul locuinței/gospodăriei, este permisă și în afara intervalului orar 11,00-13,00, dacă aceasta se face în interes profesional ori pentru realizarea de activități agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare facturi utilitati de catre persoanele cu varsta peste 65 de ani attila.razman coloringrediente.ro attila.razman coloringrediente.ro Buna! As dori sa primesc informatii utile si concrete despre posibilitatile de achitare a facturilor de utilitati (energie, telefonie, intretinere bloc, etc) ... (vezi toată discuția)
Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)
Ordonanță de urgenta Marian Golofca Marian Golofca Am peste 65 de ani dar încă lucrez, nu am ieșit încă la pensie. In ce categorie ma incadrez??? Pot merge la serviciu??? (vezi toată discuția)