avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract colaborare/prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract colaborare/prestari servicii

În ce condiții se poate încheia un contract de colaborare/prestari servicii de infrumusetare intre PFA (prestator- CAEN 9602) si SRL(beneficiar-CAEN 9602) ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract colaborare roxana103 roxana103 Buna ziua ! In ce conditii legale se poate încheia un contract de colaborare/ prestari servicii infrumusetare între PFA (prestator CAEN 9602) si SRL ... (vezi toată discuția)
Contracte de colaborare între pfa si pf. LuizaMihaela17 LuizaMihaela17 Buna ziua, Doresc sa fac un contract de colaborare cu o persoana fizica (eu fiind PFA). Pe lângă semnarea şi stampilarea contractul de colaborare, ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)