avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare la casa de la tara
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare la casa de la tara

Pot merge sa plantez legume la casa de la Snagov?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:22, 23 Aprilie 2020
Buna ziua,
Daca puteti sa dovediti ca aveti teren acolo, DA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta fata de hotarul cu vecinul b_mario77 b_mario77 Buna ziua!As avea si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.Detin un teren de 2500 m2,din care pe 500m2 la strada principala este construita ... (vezi toată discuția)
Pentru a vinde legume dintr-o sera este suficient sa ai doar certificat de producator? ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa imi construiesc o sera de legume de mici dimensiuni (320mp), in curtea proprie, la tara. Am cateva intrebari: - proprietatea (casa ... (vezi toată discuția)
Plantatie fata de hotarul vecinului b_mario77 b_mario77 Buna ziua!As avea si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.Detin un teren de 2500 m2,din care pe 500m2 la strada principala este construita ... (vezi toată discuția)