avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare activitate...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare activitate...

Bună ziua.In data de 28 martie,am primit răspuns " nu este obligatorie suspendarea activității "la o întrebare legată de activitatea comercială pe care o desfasor,După îndelungă așteptare, azi am primit răspuns la acceasi întrebare adresată DSP ARGES. Surpriza a fost că, din punctul lor de vedere, conform situației expuse,nu trebuie să deschidem deoarece functionăm 3 agenți economici intr un spațiu cu infrastructură comună,cf.ord.2.cum să tratez problema??.va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2020
Lupu Adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 24 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va desfasurati activitatea, insa daca intr-un birou sunt mai multe persoane se poate decala programul de munca a acestora.. altfel spus,ora de incepere sa fie diferita , unul incepe la o ora , altul la alta ora etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)
Intrepridere individuala angcris angcris Am demarat formalitatile pentru infiintarea unei Intreprinderi individuale. Initial am dorit sa infiintez un SRL dar cei de la Reg. Comertului m-au sfatuit ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)