avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare indemnizație zile supraveghere copii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare indemnizație zile supraveghere copii

Este o adresa dedicată de email unde se depun documentele necesare recuperării indemnizație zilelor de supraveghere copii la AJOFM?
Cererea de recuperare este model tip?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 24 Aprilie 2020
Cererea si documentele se transmit prin poșta electronică la adresa electronică comunicată de agențiile pentru ocuparea forței de muncă județene, respectiv a municipiului București în a cărei rază teritorială își desfășoară activitatea angajatorul sau sucursala/punctul de lucru al acestuia, în cel mult 30 zile de la data efectuării plății contribuțiilor și impozitelor aferente indemnizației.

În situația în care documentele nu pot fi transmise prin poșta electronică, acestea se vor transmite prin orice alt mijloc de comunicare.

Ordinul nr. 346/2020 privind aprobarea modelului declarației pe propria răspundere prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotărârea Guvernului nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente recuperare indemnizatie concediu parinti Diana_B Diana_B Buna ziua, Unde se pot gasi modelele de documente ce trebuie depuse pentru recuperarea indemnizatiei platite angajatilor care au stat acasa cu copii? ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de zile libere platite pe perioada vacantei? morty morty Buna seara, Doresc sa va intreb daca beneficiez de zile libere platite conform Legii nr 19/2020 pe perioada vacantei? Va multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)