avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... OUG37/2020 - Amanare rate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

OUG37/2020 - Amanare rate

Este adevarat ca si restantierii, afectati de COVID-19 pot solicita amanarea ratelor ? Daca o banca; respectiv IFN refuza solicitarea de amanare rate si declara scadenta anticipata la credite etc, ce trebuie facut ?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Acord de vanzare imobil ipotecat buna ziua. am un credit de nevoi ... caef caef ACORD DE VANZARE IMOBIL IPOTECAT Buna ziua. am un credit de nevoi personale cu ipoteca la un IFN. De curand m_am hotarat sa vand casa si am gasit ... (vezi toată discuția)
Executare contract de credit crina011979 crina011979 Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Pana la octombrie am fost salariata unei institutii financiare, unde am contractat un card de ... (vezi toată discuția)