avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie in stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie in stare de urgenta

Sunt angajat la o intreprindere individula si sunt in concediu de boala (cancer) din luna august 2019. Mentionez ca sunt incadrat si in grad de handicap accentuat. Exista posibilitatea sa beneficiez de o indemnizatie suplimentara pe perioada starii de urgenta, pe langa indemnizatia pentru concediul de boala si cea pentru handicap ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
silviu1958, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat de incadrare in grad de handicap ContSters299695 ContSters299695 Buna seara.Am beneficiat timp de 6 luni de indemnizatie de handicap accentuat iar acum la revizuire m-i s-a taiat ,mentionez ca sufar de cancer de col uterin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor neplatita. ce se poate face? ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, un cunoscut de al meu, este bolnav de cancer (faza: metastaza), in luna octombrie 2010 a fost incadrat la gradul \"grav \" de boala si are dreptul ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si/sau indemnizatie de handicap jonela19 jonela19 buna ziua, sunt o persoana de 56 ani, diagnosticata cu diabet zaharat tip II insulino dependent si am fost operata in 2010 de cancer de colon cu grad ... (vezi toată discuția)