avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua,

Poate obtine indemnizatie de somaj tehnic o persoana care detine o intreprindere tip - SRL, avand ca obiect tehnoredactare si editare?

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor iulius62 iulius62 Detin autorizatie emisa de ISCIR pentru operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor (RSVTI ). As vrea sa stiu daca pot sa prestez aceste ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)