avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... PFA
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

PFA

Buna seara! Sunt angajatul unei firme private(a carei activitate nu a fost intrerupta in aceasta perioada) si in acelasi timp prestez servicii sportive prin intermediul unui PFA. As dori sa stiu daca pot beneficia de suma oferita de Guvern pentru perioada in care activitatea PFA-ului a fost intrerupta, iar in caz afirmativ care este baza legala. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: paulsaul1 , utilizator 16:38, 25 Aprilie 2020
Daca mai aveti in alta parte un contract de munca valabil, nu mai depuneti cererea pentru banii pe pfa.
Mentionez ca sunt angajat in cadrul firmei prin intermediul unui contract individual de munca, nu tot prin intermediul PFA-ului.

paulsaul1 a scris:

Buna seara! Sunt angajatul unei firme private(a carei activitate nu a fost intrerupta in aceasta perioada) si in acelasi timp prestez servicii sportive prin intermediul unui PFA. As dori sa stiu daca pot beneficia de suma oferita de Guvern pentru perioada in care activitatea PFA-ului a fost intrerupta, iar in caz afirmativ care este baza legala. Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre indemnizatie gravida gabi dobre gabi dobre buna ziua.as dori cateva inform.de la dvs. sunt angajata cu CM la o firma privata si sunt detinatoare totodata a unui PFA, facut ca sa pot sa mi iau diferenta ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. xv alin 1 din og nr.32/2020 Flower88 Flower88 Buna seara. Sunt salariat si obtin venituri de natura salariala, contractul de munca nefiind suspendat pe perioada starii de urgenta. de asemenea detin si pfa ... (vezi toată discuția)
Pfa, indemnizatie crestere copil potarnichegalbena potarnichegalbena buna seara, lucrez in cadrul unei societati cu fractiune de norma de 2 ore si prestez si servicii de resurse umane (pfa) si pt aceasta societate unde sunt ... (vezi toată discuția)