Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu gravida in timp de pandemie

Buna ziua,

De cand s-a declarat stare de urgenta societatea mi-a permis sa lucrez de acasa si mi-am indeplinit toate atributiunile pentru desfasurarea activitatii societatii, in timp ce unii dintre colegi au intrat in somaj tehnic. Am fost informati de catre managerul societatii ca trebuie sa ne intoarcem toti la birou pe 5 mai si ca salariile vor fi modificate printr-un act aditional la contract, din cauza ca veniturile au fost afectate.
Sunt insarcinata in 22 de saptamani si as vrea sa stiu daca angajatorul are dreptul sa imi modifice si mie salariul si ce masuri pot lua avand in vedere ca in aproximativ 6 saptamani voi intra in concediu maternal.
Mai mentionez inca o data fapul ca nu am fost in somaj tehnic si ca mi-am indeplinit toate atributiunile pentru desfasurarea activitatii societatii ca si pana la declarea starii de urgenta.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Andreea9205 , utilizator 12:26, 7 Mai 2020
Si ma puteti ajuta, va rog, cu o solutie pentru cele relate mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)
Modificare contract individual de munca ContSters231812 ContSters231812 Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti daca angajatorul la care lucrez cu contract pe perioada nedeterminata, are dreptul sa-mi modifice contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic subventionat de stat -in stare de alerta BRATU ALINA BRATU ALINA Legea 298/2020 modifica si completeaza Codul Muncii , 2. După articolul 53 se introduce un nou articol, articolul 531, cu următorul cuprins: \" Art. 531. ... (vezi toată discuția)