avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere de la impozit un autovehicul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere de la impozit un autovehicul

Bună ziua, am o dacia 1310, pe care am cumparato cu contract de vânzare cumpărare, in 2013, dar nu am făcut transcriere, iar din 2015 nu am mai făcut nici itp, asigurare, pentru că nu am mai circulat cu ea, sa stricat și a ruginit. Am fost la primărie să o scot de la impozit și mia zis ca mai întâi trebuie să merg să o radiez din circulație.Are dreptate? altfel nu se poate?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:33, 29 Aprilie 2020
Radierea bun mobil din evidenta fiscala se poate realiza prin mai multe variante ,vanzare donatie,pe propria raspundere
In speta dv puteti preda epava la operator economic autorizat care urmeaza sa va elibereze document de predare in baza caruia puteti scoate auto de pe rolul dv fical
Mulțumesc frumos, dar dacă vreau să păstrez epava în curte? pentru cel mic, se joacă în ea.
daca sta in curte sa se joace ala micu se plateste impozit daca nu este scoasa din circulatie oricum platiti impozit pana azi cel putin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Pentru ca mi-am cumparat o Dacia Solenta,vreau sa scap de batrina Dacia 1310 din 1996 ; m-am gindit s-o casez,radiez,s-o instrainez; un bun amic,ar dori sa ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Stergere masina furata de pe rol fiscal mpanciu mpanciu In 2000, mi s-a furat masina proprietate personala Dacia 1310, alba, din fata blocului in care locuiam pe atunci. Am declarat furtul la politie si in 2 luni de ... (vezi toată discuția)