Lucrez la relatii cu publicul într-o biblioteca județeană.Pana pe 15 mai s-au suspendat interacțiunile cu publicul, adică împrumuturile, restituirii, penalizarile, permisele de acces, activitatile, cluburile, dar este stare de urgenta. După ce expiră situația de urgenta se vor putea telua activitatile si cluburile avand in vedere ca partocipa mai multde 10 persoanela fiecare dintre ele, iar uneori numarul total de persoane care vin la aceste actiuni este si de ordinul sutelor? Despre evenimentele gen nunți, competiții sportive etc se stie clar ca nu se vor mai organiza după 15 mai. Dar în cazul bibliotecilor nu toate fac cluburi de vacanta pentru copii și nu se stie la nivel național.
Federatie sportiva
rival
Recunosc ca nu am citit foarte bine regulile de postare si-mi cer scuze anticipat daca scriu ceva nepotrivit. Mai mult, am intrat pe acest site pentru o ... (vezi toată discuția)
Ajutor!
teo_dora88
Buna ziua!
In conditiile in care primesti o amenda acasa si tu nici macar nu te-ai aflat la locul faptei (fapta s-a petrecut in Constanta si eu eram in ... (vezi toată discuția)