avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire rca

Buna seara.Am avut un accident de masina unde eram in calitate de pagubit.Am trimis cererea de despagubire .Firma de asigurare mi-a trimis oferta de despagubire pe care am primit cu intarziere (a 31 de zi am primit)Care este termenul cel de pe stampila la oficiului postal al expeditorului sau data de inmanare a scrisorii ??

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unui act marinelpsc marinelpsc Conform articolului 36 al.3 din ordinul CSA 5/2010, asiguratorul RCA are obligatia sa comunice in scris asiguratului si pagubitului intentia de a desfasura ... (vezi toată discuția)
Corespondenta neajunsa la destinatar ContSters287867 ContSters287867 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema mai mult decit neplacuta. In urma cu 9 zile, respectiv 8, mi s-au trimis doua scrisori recomandate de la doua oficii ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna totala accident cauzat de alt accident ancutica ancutica Buna ziua. Anul trecut in urma unui accident rutier pe asfalt a ramas o pata mare de ulei.Din cauza acestei pete,cam la 5 minute de la producerea primului ... (vezi toată discuția)