avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Corespondenta neajunsa la destinatar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Corespondenta neajunsa la destinatar

Buna ziua.
Ma confrunt cu o problema mai mult decit neplacuta. In urma cu 9 zile, respectiv 8, mi s-au trimis doua scrisori recomandate de la doua oficii postale diferite, dar din acelasi oras. Aceste scrisori nu au ajuns nici astazi (postasul deja a distribuit corespondenta). Am fost la oficiul postal de care apartin. S-au facut verificari, inclusiv pentru o distribuire gresita. Aceste scrisori nu apar inregistrate nicaieri (exceptind oficiile de unde au plecat). Mi s-a spus ca ar fi trebuit sa ajunga in 3-4 zile. Am facut o reclamatie la Posta Romana dar, nu am primit decit scuze.
Inutil sa spun, ca mi se pare ciudat ca nici una dintre scrisori nu a ajuns
Pot primi de la dumneavoastra un sfat? Unde mai pot verifica situatia acestor scrisori? Multumesc.
Sper ca este buna categoria, chiar nu stiu unde ma incadrez.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
ContSters287867, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters287867 , utilizator 14:40, 5 Noiembrie 2013
Daca deja ati sesizat oficial conducerea unitatii,,puteti care se scuza-respectiv recunoaste deficienta,se impune sa staruiti in pretentia de comunicare corespondenta
Daca cunoasteti expeditorii ,puteti solicita acestora repetarea expedierii corespondentei
Daca este corespondenta cu valoare,se impune sa solicitati conducerii oficiului postal sa identifice corespondenta si sa o comunice destinatarului
Demersuri catre autoritati pentru recuperare/comunicare corespondenta pot exercita inclusiv expeditorii
Cunosc expeditorul (membrii familiei), e dificil de repetat expeditia. Erau imputerniciri notariale, iar la taxele existente... Multumesc. Voi mai insista.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
ContSters287867, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile postasului sovarroxana sovarroxana buna ziua,as dori sa stiu exact ce sarcini de serviciu are postasul si daca e obligat sa vina sa mi aduca somajul acasa sau macar sa ma anunte ca a sosit la ... (vezi toată discuția)
Procedura de informare despre hj gheorghe1938 gheorghe1938 Va rog, care este procedura de informare a continutului unei hotarari judicatoresti.. Persoana care trebuia sa primeasca HJ in plic de la tribunal, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Plic expediat catre primarie... mady_nyck mady_nyck Daca destinatarul unui plic care contine documente de la instanta,executori etc. refuza primirea sau nu este acasa,postasul trebuie sa trimita respectivul plic ... (vezi toată discuția)