avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reziliere contract
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reziliere contract

Am un contract de închiriere cameră la westgatestudio pe perioada determinata (1.10.2019-20.09.2020) pentru un student.Cu situația actuală cursurilor universitare se țin online,deci la 15.03.2020 studentul a plecat acasă.Nu în București.În această situație am solicitat căminului restituirea diferenței de bani.Mi-au răspuns că nu au directive guvernamentale pentru restituirea banilor respectiv rezilierea contractului.Ce pot face pentru recuperarea acestor bani??

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta taxa auto 2012 Rudolf72 Rudolf72 Am fost astazi sa fac cerere pt. Returnarea diferentei de taxe, 25% aprox 400 E, conform noii variante de taxa auto. Functionarele de la anaf afisau o greata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu returnarea bunurilor alexandra hanu alexandra hanu am stat cu gazda o perioada, cu proprietara in apartament. cand am plecat, am lasat acolo cateva bunuri si a ramas ca ma voi intoarce sa le iau. proprietara nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor fara acordul partilor alexandra2610 alexandra2610 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu,cateva informatii in legatura cu divortul,avand in vedere situatia urmatoare: -as vrea sa divortez,insa sotul meu nu ... (vezi toată discuția)