avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

Buna ziua.
Dacă am un angajat in somaj tehnic și are poprire pe salar de la BEJ (credite neachitate). Se suspenda pe perioada șomajului tehnic reținerea?? Ii rețin și din indemnizația de somaj??
Am sunat executorul și el a spus ca se suspenda, și sa fac următoarea plata când isi reia activitatea angajatul. Eu am cerut și in scris oficial acest răspuns spus telefonic de la ei, dar încă nu am primit nimic.
Va rog sa îmi spuneti și dumneavoastră!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: PaulaArdelean34 , utilizator 10:40, 30 Aprilie 2020
Se suspenda pana la implinirea a 60 de zile de la incetarea starii de urgenta.
Nu operati retineri inainte de expirarea acestui termen.
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea popririi tuilleries tuilleries Bună ziua. Vă rog sa ma lamuriţi în următoarea chestiune: am avut instituită poprire pe salariu. Luna aceasta a fost ultima lună de reţineri, ... (vezi toată discuția)
Popriri instituite de bej - retinere in baza oug 53/2020? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Avand in vedere ca actul normativ nu face distinctie, in baza OUG 53/2020, ca angajatori retinem popririle instituite de BEJ? Art. IV (1)Sumele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă încă sunt în șomaj tehnic banca poate sa ... george32 george32 Bună ziua, Dacă încă sunt în șomaj tehnic banca poate sa îmi facă poprire în acest moment, având mai mult de 60 de zile de la sfârșitul stării de ... (vezi toată discuția)