avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dotare pensiune turistică existentă in azil de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dotare pensiune turistică existentă in azil de Batrini Versus construcție nouă.

Bună ziua
Vreau să accesez fonduri pt modificare pensiune turistică existentă,in funcțiune lingă Felix ,in azil de Batrini.Srl Versus Asociație NON -profit?
Dacă prefer o construcție noua pt acest gen de activitate ce sume pot să obțin?
Vă Ocupați de documentația de avizare ,ce costuri sint?
Cu respect Rozalia
Scuze...am pus deja 3intrebari

Alte discuții în legătură

Asocitatie non profit ellada ellada Aparent okazii este o asociatie non profit, imi poate explica si mie cinev acum este posibil asa ceva? In ce conditii as putea sa fac o asociatie de acest gen ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unei cladiri din locuinta personala in pensiune sabinmg sabinmg Detin o locuinta personala intr-o zona cu potential turistic, as dori sa stiu daca pot sa-i schimb destinatia in pensiune, in ce conditii si ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)