avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare

Pentru desfasurarea de munci agricole se pot deplasa mai multe persoane din aceeasi familie si avand acelasi domiciliu?

Alte discuții în legătură

Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Am voie să plec? hdm hdm Am 63 ani, și un fost coleg mă cheamă intr-o altă localitate, la aprox. 20 km, să-i repar tractorul Având în considerare ,,starea de urgență\", am ... (vezi toată discuția)
Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)