avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen

Bună ziua. As vrea sa îmi deschid un magazin mixt la sat(o intreprindere individuală) în care sa vând produse alimentare în majoritate, inclusiv mezeluri, pâine, legume și fructe proaspete dar și nealimentare (cosmetice, produse pentru gradina, vase, papuci). Este corect sa aleg caen 4711? Ce probleme pot sa întâmpin ulterior la anumite controale?
Cel mai recent răspuns: Adam Elena , utilizator 14:51, 13 Mai 2020
Dupa parerea mea, este potrivit codul 4711 pentru activitatea mentionata de d-voastra.
Din acest punct de vedere, nu ar trebui sa intampinati probleme la eventuale controale.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin mixt brindusaF brindusaF Am un magazin mixt cu functionare pe CAEN 4711 si 4799. As vrea sa stiu daca pentru a comercializa paine, preparate din carne, legume si fructe proaspete, ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)