avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane

Cum procedez daca o ingrijitoare care lucreaza intr-o cresa de copii nu are facut cursul de igiena si de la ultimul curs absolvit a trecut o perioada de 18 luni??? Persoana respectiva lucreaza in cresa de 25 de ani iar la ultimul curs de igiena finantat de institutie nu s-a prezentat. Am tot avertizat-o verbal, dar fara efect.....
Cel mai recent răspuns: MINOKA HR , Consultant resurse umane 10:11, 6 Mai 2020
Daca e obligatoriu acel curs, o trimiteti acum. Daca refuza poate fi sanctionata disciplinar, cu respectarea procedurii, pana la desfiintarea contractului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatul va trebui sa accepte ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea problema: - fratele meu lucreaza la o institutie publica - directorul ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara mircea.stoica mircea.stoica Persoana supusa cercetari a primit doar o convocare la biroul resurse umane in vederea cercetari disciplinare. In convocare era trecut doar motivul cercetari ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de muncă pentru neprezentare la serviciu adrianatereza adrianatereza Suntem o institutie publica si avem un angajat cu CIM ce de 1 luna nu a mai venit la serviciu. La propunerea sefului ierarhic am fost numita persoana ... (vezi toată discuția)