avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu medical pacient cu Covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu medical pacient cu Covid 19

Buna ziua,la ce cod de indemnizatie si diagnostic se incadreaza o persoana care a fost internata in spital confirmata pozitiv Covid 19?Concediul s-a dat cu cod de indemnizatie 01(boala obisnuita) si cod diag.503 .Nu ar trebui sa fie cod de boala infecto-contagioasa,in conditiile in care pe perioada spitalizarii au fost considerati contagiosi?(internati in spital declarat pt.Covid si neavand dreptul de a iesi din camera).

Alte discuții în legătură

Concediu medical Gabriel_I Gabriel_I Buna ziua, As avea o problema cu medicul de familie... vineri am facut varicela si cum eram la serviciu cand am descoperit nu am putut pleca prea repede si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Pentru luna august am un salariat cu 2 certificate de concediu medical, si anume: a). 02-05 august, initial, cod ind. 01, cod diag. 653 b). ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pt varicela cod boala 01? nipang nipang Am primt un CM de 7 zile de la MF pt varicela, cod indemnizatie 01(boala obisnuita, 75%) dar fiind acut, parafat si semnata si sus la urgente.Cum voi fi ... (vezi toată discuția)