avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pot să mă întorc în chiria dinafara localității ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pot să mă întorc în chiria dinafara localității după 15 mai?

Sunt student la o facultate din Cluj și stau în chirie în orașul respectiv.
Înaintea declarării stării de urgență m-am intors la părinți în Baia Mare.
Voi putea să merg în Cluj după 15 mai?
Ma gândesc să merg cu trenul
De ce acte am nevoie?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca exista temei juridic intr-o problema pe care o am cu tatal meu RoxanaCristescu RoxanaCristescu Buna ziua! De ceva timp am o problema cu tatal meu si m-am gandit la moduri in care sa o rezolv. Vreau sa precizez ca sunt majora, am 21 de ani, studenta. De ... (vezi toată discuția)
Ajutor! hartuire din partea vecinului Alaria Alaria Buna. As avea si eu o problema la care va rog sa imi raspundeti sau sa ma sfatuiti cat mai repede. Sunt studenta in Cluj-Napoca si locuiesc cu parintii. Am ... (vezi toată discuția)
Actele necesare inainte de a pleca de acasa Iulian922 Iulian922 Salut! Aceasta este prima mea intrebare pe site-ul acesta. Fac zilele acestea 18 ani si voiam sa stiu toate actele necesare de care am nevoie si alte detalii ... (vezi toată discuția)