avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomajul tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomajul tehnic

Buna sunt in somaji tehnic ce variante sunt de intru in somaji normal am lucrat in comert si stim ca este greu in acel domeniu acum patroni vor sa imi desface contractul de munca

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 5 Mai 2020
Ma puteti ajuta cu o parere cum.pot sa procedez .sa ma dea totusi in somaji ce variante sunt
Desfiintarea postului este varianta care va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.
Ok si ei mai pot face angajări porma
Pot face angajari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj dupa concediul de crestere a copilului? s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am terminat de curand concediul pentru cresterea copilului si, la intoarcerea la vechiul loc de munca am realizat ca nu prea mai am ce sa mai ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim dupa revenirea din cic ionelabejenaru ionelabejenaru la revenirea din CIC la vechiul loc de munca mi s-a propus un nou loc de munca,acesta fiind intr-o alta localitate,pe care eu l-am refuzat,dar nu scris,ci ... (vezi toată discuția)
De ce nu vrea sa imi dea drepturile ? dana92 dana92 Salutare ! Am lucrat in Pitesti la un magazin de bauturi ( inca lucrez ) , un an de zile . Mentionez ca este doar un punct de lucru , undeva ... la iesirea ... (vezi toată discuția)