Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Monika007	                   

Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)
	                    Monika007	                   

Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)

ELENA_M10	                   

Buna ziua,
as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
	                    ELENA_M10	                   

Buna ziua,
as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)

geo_m_14	                   

Cum trebuie sa procedez pt a fi sigura ca nu pierd indemnizatia in cel de-al 3lea an? Am stat 2ani in concediu de crestere si ingrijire a copilului si cu o ... (vezi toată discuția)
	                    geo_m_14	                   

Cum trebuie sa procedez pt a fi sigura ca nu pierd indemnizatia in cel de-al 3lea an? Am stat 2ani in concediu de crestere si ingrijire a copilului si cu o ... (vezi toată discuția)