avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu in baza legii 19 din 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu in baza legii 19 din 2020

In baza ou.19 din 2020 pot solicita concediu pt supravegherea copilului pana in 12 ani , dupa data de 15 mai ? pana la sfarsitul anului scolar.Mentionez ca pana 15 mai beneficiez de o.u.19 din 2020 .

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Îmi puteți spune, va rog, părinții care au stat ... anca_luc anca_luc Bună ziua, Îmi puteți spune, va rog, părinții care au stat acasă pt supraveghere copil pe legea 19 din 2020,angajati în sistemul bugetar, in timpul ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 nu se aplica si pe durata vacantei copiilor. ce facem cu copiii in timpul vacantei? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Prin HG nr. 217/2020, s-a stabilit că nu se consideră zile lucrătoare pentru care se pot acorda zile libere plătite, zilele lucrătoare din ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Va rog sa-mi dati o parere avizata : Este corect daca am suspendat un CIM pt. ingrijire copil pana la 1 an in baza O.U. 111 / 2010, art. 2 / a ? (vezi toată discuția)