avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont card cumparaturi Raiffeisen Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont card cumparaturi Raiffeisen Bank

Buna ziua,
Am un card de debit la Raiffeisen Bank in care imi primesc salariul.De putin timp mi-am schimbat locul de munca.Ptr a putea primi salariul trebuia sa duc angajatorului un cod IBAN in care sa mi se vireze salariul.
In contextul actual, am descarcat de pe aplicatia smart mobile un extras de cont, care din greseala a fost contul unui card de cumparaturi pe care nu l-am ridicat niciodata din banca.Am mers la banca ptr a-mi transfera suma respectiva din contul cardului de cumparaturi in contul cardului de debit. Surpriza insa, mi s-a spus ca nu se poate decit daca ridic cardul de credit, il activez si platesc suma de 40 de lei ptr. activare.
Doresc sa va spun ca acest card de cumparaturi mi-a fost emis in mod abuziv in momentul in care mi-a fost schimbat cardul de debit.
Ce pot face ptr a-mi recupera banii?Daca inchid contul cardului de credit, mi se vor restitui banii virati?
Va multumesc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doresc sa va spun ca acest card de cumparaturi mi-a fost emis in mod abuziv in momentul in care mi-a fost schimbat cardul de debit.


nu cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprimare cont iban pe cardul bancar - problema de securitatea datelor? ana.chi ana.chi Buna ziua! Mi-am schimbat cardul bancar de debit de la Raiffeisen Bank si am primit noul card cu contul IBAN imprimat pe verso-ul cardului. Astfel, banca a pus ... (vezi toată discuția)
Mecanisme oculte?? laurr29 laurr29 Buna ziua. Va prezint urmatoarea speta: Fiind intr-o sambata ( 20 iun 2009) n-am mai reusit sa depun bani in contul curent, astfel am incercat la un bancomat ... (vezi toată discuția)
Este posibila poprirea unui cont daca titularul nu sunt eu? liviualexandru99 liviualexandru99 Buna ziua! Lucrez in sistemul bugetar si doresc sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea ipoteza: Daca optez ca salariul pe care il incasez pe un card, la ... (vezi toată discuția)