avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Credite/restante/executari silite
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Credite/restante/executari silite

Buna seara,

Ce se mai intampla cu OUG 37/2020 ? Va fi publicata cu modificarile aduse in MO ?

Din ce am citit cei cu restante si aflati in executare silita , daca sunt afectati de criza , pot cere si ei amanare .

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Rate ifn Florin.... Florin.... Buna seara am văzut că au apărut unele modificări cu privire la amânarea ratelor întrebarea mea este; eu dețin un credit de tip c.a.r pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Oug din 13 sau 14 mart 2012 crisflo crisflo Ma poate ajuta cineva cu o informatie ? Care este OUG aprobata de Guvernul Romaniei in 13 mart 2012, prin care sunt aduse modificari la OUG 62/2010 pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters163400 ContSters163400 buna seara !multumesc pt mesaje.in cazul in care depun o parte din suma restanta la banca acea somatie de executare silita isi va urma cursul ? astept un ... (vezi toată discuția)