Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

gyandy 
	    	Utilizator

gyandy 
	    	Utilizator	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

Buna ziua. La Registrul Comertului nu se poate face deoarece motivul dizolvarii este expirarea duratei de functionare (respectiv au trecut 3 ani de la cei 25 ani din statut,practic este vorba de un SRL care nu a functionat niciodata). Datorita acestui motiv am fost trimis/(respins) de ORC sa fac dizolvarea prin instanta de judecata,respectiv TMB. asa este procedura indicata de ei.Si astfel am intrat in aceasta situatie.
 gyandy 
	    	Utilizator

gyandy 
	    	Utilizator	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

gyandy	                   

Buna zua
In anul 1992 eu am infiintat o societate comerciala tip SRL cu asociat unic,inregistrata la ORC Bucuresti. Durata de functionare a societatii este de ... (vezi toată discuția)
	                    gyandy	                   

Buna zua
In anul 1992 eu am infiintat o societate comerciala tip SRL cu asociat unic,inregistrata la ORC Bucuresti. Durata de functionare a societatii este de ... (vezi toată discuția)

gyandy	                   

Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)
	                    gyandy	                   

Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)

alext	                   

Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator.
Eu sunt asociat unic si administrator.
Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)
	                    alext	                   

Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator.
Eu sunt asociat unic si administrator.
Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)