avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Retragere acord cabinet stomatologic din cauza Covid19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Retragere acord cabinet stomatologic din cauza Covid19

Buna ziua, intampin urmatoarea problema: am un cabinet stomatologic deschis la parterul unui bloc si de pe data de 15 mai doresc sa reincep activitatea, odata cu ridicarea starii de urgenta. Vecinii, de la care am acordul de a-mi desfasura activitatea, imi spun ca nu sunt de acord cu desfasurarea activitatii deoarece se tem de infectarea cu Covid19. Pot acestia sa-si retraga acrodul de a-mi desfasura activitatea? Este acesta un motiv plauzibil pentru a retrage acest acord?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2020
Andrei1196, utilizator

Alte discuții în legătură

Acceptul vecinilor vs spatiu comercial in cf CaiusCristescu CaiusCristescu Buna serara! Doresc a deschide o clinica stomatologica intr-un spatiu proprietate personala. Spatiul respectiv, de cand a fost ridicat blocul, este inscris in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru deschiderea unui cabinet stomatologic cu radiologie ... diana_16_04 diana_16_04 Buna ziua! Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic cu radiologie intr-un spațiu ce are din punct de vedere juridic statutul de “spațiu comercial” ... (vezi toată discuția)
Semnaturi pentru deschiderea unui cabinet stomatologic AngelaSimina AngelaSimina Buna, Vreau sa deschid un cabinet stomatologic la parterul unui bloc. Pt SRL cand am deschis mai demult a fost nevoie (pt sediu social fara lucru cu ... (vezi toată discuția)