avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Titular firma SRL inchisa prin insolventa mai pot ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Titular firma SRL inchisa prin insolventa mai pot deschide un alt SRL

Buna ziua,
administrator al unui SRL care a fost inchisa prin insolventa in 2013 doresc sa imi redeschid un alt SRL, mai este posibil?
Cel mai recent răspuns: Nylo , utilizator 18:23, 7 Mai 2020
Dacă aveți acte în cazierul fiscal nu mai puteți să fiți asociat într-o firmă. Vă sfătuiesc să cereți eliberarea unui certificat fiscal și să vedeți dacă în acesta sunt înscrise fapte.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate Mariana2008 Mariana2008 Buna ziua Am o societate aflata in dizolvare, care are datorii (dobanzi , penalitati) la directia financiara. Firma se afla in dizolvare din anul 2007. ... (vezi toată discuția)
Am o firma in faliment, pot fi asociat-administrator la alta firma? bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In perioada 2010 - 2012 am fost asociat si administrator in cadrul a 3 SRL-uri (asociat unic si administrator la una si asociat si administrator ... (vezi toată discuția)
Multumesc anticipat! ContSters212063 ContSters212063 Am si eu o intrebare in legatura cu infiintarea unei firme , doresc sa infiintez o firma si am datori la vama romana , o taxa vamala la o masina , un surplus ... (vezi toată discuția)