avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Înscriere crc stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Înscriere crc stare de urgenta

Buna ziua am un credit bancar luat pe o firma, am contactat banca pentru amânare cu starea de urgenta eu personal nu sunt nici adm. Și nici asociat dar am o procura încheiată la notar cu toate drepturile depline cum ar avea un administrator banca ma purtat cam 35 de zile (va sun eu mai trebuie ceva documente etc) în final răspunsul nu este buna procura dar aveți grija ca vam înscris în crc și ca nu mai puteți sa optineti credit.
Ce sa fac în cazul ista.
Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Imprumut pentru sc - plata creditului popa19851 popa19851 In cazul in care fac un imprumut pe firma de care sa beneficieze contabilul, cine va fi responsabil in cazul neplatii creditului/ratelor creditului in aceasta ... (vezi toată discuția)
Procura notariala vanzare imobil dragodar dragodar Buna ziua, bine v-am gasit si va salut pe toti. Nu stiu daca am ales bine sectiunea si daca am gresit rog moderatorii sa-l mute. Sa va povestesc stresul meu ... (vezi toată discuția)
Cont firma adi_amariei adi_amariei Se poate constitui contul unei firma fara ca administratorul acesteia sa aiba acces la el? (vezi toată discuția)