avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut pentru SC - plata creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut pentru SC - plata creditului

In cazul in care fac un imprumut pe firma de care sa beneficieze contabilul, cine va fi responsabil in cazul neplatii creditului/ratelor creditului in aceasta situatie, in conditile in care as face contabilului procura notariala pentru drepturi depline in firma?
Cel mai recent răspuns: Dianex Serv SRL , Contabil 19:10, 11 Octombrie 2014
Responsabila va fi societatea. Insa bancile au grija sa atraga si raspunderea Administratorului. Deci Administratorul alaturi de societate vor fi singurii raspunzatori pentru neplata creditului, indiferent de alte documente intocmite la Notar
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Dianex Serv SRL, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma cu credit in banca - ce masuri poate lua banca? r3b3ka r3b3ka Avem o problema de afaceri pt care avem nevoie de un sfat profesional. Am predat o firma prin cesionare de parti sociale catre un asociat unic. Firma detine un ... (vezi toată discuția)
Act notarial la credit Dragos1989 Dragos1989 Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)
Înscriere crc stare de urgenta Rrrmetal Rrrmetal Buna ziua am un credit bancar luat pe o firma, am contactat banca pentru amânare cu starea de urgenta eu personal nu sunt nici adm. Și nici asociat dar am o ... (vezi toată discuția)