MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 stinghie	                   

Ce acte ii trebuiesc unei persoane in varsta de 78 de ani pentru a-si imputernici sotia in vederea vanzarii unui teren pentru care detine titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
	                    stinghie	                   

Ce acte ii trebuiesc unei persoane in varsta de 78 de ani pentru a-si imputernici sotia in vederea vanzarii unui teren pentru care detine titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)

Nan Bogdan	                   

Buna ziua,
Povestea mea este mai complicata, apartamentul in care stau acum este 50% al tatalui meu si 50% al mamei sale (bunica mea).
Bunica mai detine si ... (vezi toată discuția)
	                    Nan Bogdan	                   

Buna ziua,
Povestea mea este mai complicata, apartamentul in care stau acum este 50% al tatalui meu si 50% al mamei sale (bunica mea).
Bunica mai detine si ... (vezi toată discuția)

aandra	                   

Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani.  Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat ... (vezi toată discuția)
	                    aandra	                   

Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani.  Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat ... (vezi toată discuția)