avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Buna ziua! Am o situatie putin cam dificila. Bunicul meu(tatal mamei) a fost casatorit cu o alta femeie dupa ce a murit bunica mea naturala. Acum 20 de ani parintii lui au murit si el a mostenit averea lor fiind unicul fiu. Cand a primit mostenirea era casatorit cu aceasta doamna. El a avut-o doar pe mama mea,si din cauza neintelegerilor s-au indepartat si mami ne-a indepartat de el pe mine si sora mea. Anul trecut bunicul a decedat si am aflat ca prin 2013 a facut acte pe casa unei nepoate a sotiei lui,ulterior nu s-au mai inteles cu ea si au decis sa lase casa mostenire unui alt nepot al sotiei si actul s-a facut pana la urma,casa trecand de la acea nepoata la nepot. Noua cel putin asta ni s-a spus. Acum bunica vitrega m-a contactat,spune ca nu se mai intelege cu acel nepot al ei si ca ea ar vrea sa ne faca acte mie si surorii mele,dar nu mai stie ce fel de act a facut atunci si nu mai are actul in casa. Pt a vedea ce e de facut trebuie mai intai recuperat actul. Cum pot face asta? Zice ca isi aminteste doar strada unde era notariatul,nimic mai mult,si sunt multe acolo. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SilviaStefan05 , utilizator 17:43, 8 Mai 2020
Buna ziua,
Mergeti la unul din notariate si acesta poate sa solicite date de la Camera Notarilor Publici.
Ok,multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)
Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)
Pot avea pretentii la averea bunicii ? oanaportar oanaportar Bunicul meu a avut un copil dintr-o alta casatorie /din prima casatorie. Apoi, s-a casatorit cu bunica mea. Aceasta a avut toata averea: 1 casa si 1 teren. ... (vezi toată discuția)