avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Sunt cadru militar angajat în sistemului național de apărare. Soția este angajată la o primărie. Pot beneficia de majorarea salariului în cuantumul prevăzut la art. 3 alin. (1) din Legea nr. 19/2020, în situația în care soția nu beneficiază de drepturile reglementate în această lege (dar nici nu a solicitat zile libere)?

Alte discuții în legătură

Legea 19 / 2020 bogdan moldoveanu bogdan moldoveanu Sunt cadru militar angajat în sistemului național de apărare. Soția este angajată la o primărie. Pot beneficia de majorarea salariului în cuantumul ... (vezi toată discuția)
Compensatie legea 19/2020 gabi_faurar gabi_faurar Daca eu sunt cadru militar, iar sotul meu inginer de telecomunicatii la o firma privata si lucreaza de acasa de la instituirea starii de urgenta, eu pot ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, va rog o angajata a beneficiat in perioada 01.04 - 17.04,de zile libere potrivit prevederilor Legii 19/2020, zilele libere platite pentru copil. ... (vezi toată discuția)