avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenajare balcon
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenajare balcon

Buna ziua.Balconul apartamentului meu este deschis(este delimitat doar de o balustrada de fier inalta de 1M)
Langa acea balustrada doresc sa construiesc un zid de caramida(care sa fie exact de dimensiunea balustradei,adica inalt de 1 M)
Se considera ca am inchis balconul?
Imi trebuie autorizatie de la primarie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:14, 11 Mai 2020
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si asectul partii comune fara acordul asociatieid e proprietari
Exteriorul condominiului reprezinta parte comuna
Interesul dv de construire zid de caramida inalt de 1 m genereaza automat modificarea aspectului partii comune condominiu respectiv fatada condominiului
Aveti nevoie de acordul asociatieid e proprietari,proicet tehnic,autorizatie de constructie certificat de urbanism proces verbal receptie finala
Documentele modificarii urmeaza sa le depuneti in copie la asociatia de proprietari in vederea consemnarii in cartea tehnica a constructiei
Bună ziua. Posibil sa știe administratorul
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2020
IetamM, utilizator
Administartorul daca are buna vointa eventual poate sa ii comunice celui interesat etapele de parcurs
Efortul obtinerii documentelor necesare materializarii interesului proprietarului apartine exclusiv celui interesat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie inchidere balcon glabela glabela Buna ziua , pentru inchiderea balconului cu tamplarie pvc si geam termopan este necesara autorizatie de constructie. Va rog sa precizati articolul din legea ... (vezi toată discuția)
Fatada balconului fatadabalcon fatadabalcon Acum 4 ani am achizitionat un apartament cu un mic balcon de 2 mp. Fatada balconului este realizata din placi decorative din beton sudate in cateva puncte de o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inchid un balcon cu termopan. balconul are ... dana_adriana dana_adriana Buna ziua, Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior) As avea ... (vezi toată discuția)