Buna ziua.Balconul apartamentului meu este deschis(este delimitat doar de o balustrada de fier inalta de 1M)
Langa acea balustrada doresc sa construiesc un zid de caramida(care sa fie exact de dimensiunea balustradei,adica inalt de 1 M)
Se considera ca am inchis balconul?
Imi trebuie autorizatie de la primarie?
Multumesc
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si asectul partii comune fara acordul asociatieid e proprietari
Exteriorul condominiului reprezinta parte comuna
Interesul dv de construire zid de caramida inalt de 1 m genereaza automat modificarea aspectului partii comune condominiu respectiv fatada condominiului
Aveti nevoie de acordul asociatieid e proprietari,proicet tehnic,autorizatie de constructie certificat de urbanism proces verbal receptie finala
Documentele modificarii urmeaza sa le depuneti in copie la asociatia de proprietari in vederea consemnarii in cartea tehnica a constructiei
Administartorul daca are buna vointa eventual poate sa ii comunice celui interesat etapele de parcurs
Efortul obtinerii documentelor necesare materializarii interesului proprietarului apartine exclusiv celui interesat
Fatada balconului
fatadabalcon
Acum 4 ani am achizitionat un apartament cu un mic balcon de 2 mp. Fatada balconului este realizata din placi decorative din beton sudate in cateva puncte de o ... (vezi toată discuția)