avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de serviciu anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de serviciu anticipata partial

Am 37 de ani.Am absolvit scoala de maistri militari auto in 1994.Am lucrat 15 ani si 4 luni la jandarmi din care: 8,4ani in conditii speciale si 7 ani in conditii deosebite.Am fost clasat medical:inapt serviciu militar pe timp de pace,apt limitat pe timp de razboi.La incadrarea in conditiile de pensionare am fost incadrat la( pensie de invaliditate).Cu toate ca m-am imbolnavit in armata casa de pensie a M.A.I mia refuzat dreptul de a fi pensionat cu (Pensie de serviciu anticipata partial).Ce pot sa fac ca sa pot beneficia de pensia de serviciu anticipata partial pentru a putea lua si cele 2 salarii compensatorii pentru fiecare an pina la virsta de 55 ani?

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala cata33 cata33 Buna ziua! Lucrez in cadrul M.A.I. (Jandarmerie) si sunt cadru militar din 1994. Am urmat cursurile scolii militare timp de 3 ani. Inainte de ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - mai spria spria in prezent sunt functionar public (politist) as dori sa stiu daca ma incadrez in vreun fel de pensie dupa urmatoarele date ; -lucrez din 1983 - 1985 ... (vezi toată discuția)
Facilitati la pensionare daca am lucrat si in armata susana.magyari susana.magyari sunt nascut in 4 .03.1955.sex M.am vechime in munca de 37 ani.am lucrat in armata 12 ani , in perioada 1975-1987, din care 2 ani a fost scoala de ... (vezi toată discuția)