avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 19/2020 din 15 mai
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 19/2020 din 15 mai

Buna ziua,
Pana pe 15 mai beneficiez de legea 19/2020 pt supraveghere copil. Am fost sunata de la locul meu de munca ca sa mi se spuna ca din 15 mai trebuie sa incep munca de acasa deoarece angajatorul asigura telemunca si se termina starea de urgenta.
Vroiam sa va intreb daca telemunca imi influenteaza vechimea in munca la firma unde lucrez deoarece mai am putin si ajung la numarul de ani stabilit in contractul meu de munca pentru a beneficia de un bonus de vechime in firma sau mai bine daca se poate sa optez sa muncesc normal ca celalalte colege care nu au beneficiat de aceasta lege?
Cel mai recent răspuns: sensitivec , utilizator 14:09, 13 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Telemunca nu va influenteaza vechimea in munca.
Multumesc pentru raspuns.
Pe durata stării de alertă, angajatorul poate dispune unilateral desfășurarea activității în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu. Nu inteleg de ce mi s-a propus doar telemunca mai ales daca spuneti ca nu imi este influentata vechimea in firma. Puteti sa-mi spuneti care este diferenta intre telemunca si munca de acasa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare act adițional, schimbare cm mihai lupu mihai lupu Bună ziua, datele problemei: - contract de munca la domiciliu - Firma vrea sa schimbe tipul contractului la domiciliu în contract de munca cu clauza de ... (vezi toată discuția)
2500 lei ajutorul de telemunca in starea de alerta pentru alti angajati decat cei pentru care s-a obtinut pentru starea de urgenta apetra apetra Am beneficiat de ajutorul de telemunca pentru angajati in starea de urgenta. In starea de alerta am mai angajat oameni, au revenit angajati din concediu ... (vezi toată discuția)
Sprijin financiar telemunca in perioada starii de alerta Andrei_B3001 Andrei_B3001 Se acorda cei 2.500 lei sprijin financiar pentru telemunca si in perioada starii de alerta sau numai pentru ce a fost in perioada starii de urgenta? (vezi toată discuția)