avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Răspundere fiscala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Răspundere fiscala

Am un srl împreună cu soțul meu. Avem datorii fiscale. Se poate ajunge la confiscarea locuinței?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:40, 13 Mai 2020
Dacă datoriile sunt ale firmei, doar în situația în care ar fi atrasă răspunderea administratorilor și s-ar face dovada că aceștia se fac vinovați de vreo fraudă sau dacă ați garantat afacerile firmei cu propriile bunuri, altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o firma de tip srl 2 asociati. activitatea se desfasoara ... Stefania Sandu Stefania Sandu Buna ziua, Am o firma de tip SRL 2 asociati. Activitatea se desfasoara in mediul jocurilor de noroc si al pariurilor, iar asociatul meu \"z dezvoltat\" o ... (vezi toată discuția)
Faliment firma / bunuri personale Steffya Steffya Buna ziua. As dori sa aflu daca in cazul falimentului unei firme, pot fi confiscate si bunurile personale ale administratorului, avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator societate viorelh viorelh Buna ziua, Se poate pune ajunge la sechestru pe bunurile unui administrator de sociatate, mai exact sechestru pe un un imobil la care respectivul ... (vezi toată discuția)