avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Lucrez intr-o cafenea care este inchisa pana pe 15 mai. De pe 15 mai se redeschide cu mare parte din personal. Restul de personal va incepe de la inceputul lunii iunie, in acest caz cei care raman acasa perioada 15 mai -1 iunie pot primi somaj tehnic sau trebuie ca firma sa fie inchisa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 13 Mai 2020
Salariatii care raman acasa in perioada 15 mai -1 iunie pot primi somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, concediu ... fara sa fiu platit lanza5 lanza5 Buna ziua, Vin cu o intrebare la dvs din punct de vedere legal ce optiuni am Situatia sta in felul urmator, lucrez in domeniul horeca la o firma din ~ ... (vezi toată discuția)
Statutul angajatului in perioada de preaviz Marius LM Electro Marius LM Electro Buna ziua. La noi la firma s-a luat masura concedierii colective a peste jumatate din personal. In 19 martie firma a intrat in somaj tehnic, masura luata ... (vezi toată discuția)
Nu am dreptulla somaj tehnic danypopica danypopica Buna ziua! Lucrez la o firma din cluj din 3-09-2008, este primul meu loc de munca, din 15-07-2009 se spune ca intram in somaj tehnic, dar eu nu am dreptul ... (vezi toată discuția)