avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sunt necesare declaratii in starea de alerta?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sunt necesare declaratii in starea de alerta?

Buna ziua, In starea de alerta avem nevoie de declaratii si, daca da, in ce circumstante? Am adeverinta de la serviciu, expira in august, mai e buna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 15 Mai 2020
Sunt necesare doar declarații pe propria răspundere, pentru deplasare în afara localității.
Banuiesc ca o sa vina cu o completare la aceasta hotarare, lege, pentru cei ce fac nevata, de nu o sa scrie cate o declaratie in fiecare zi ( sau sa schimbe data...).
Si, din ce am inteles, aceste declaratii se pot verifica usor pentru ca Politia are acces la REVISAL...
Am uitat sa spun ca fac naveta in afara localitatii. Nu vreau sa completez declaratii in fiecare zi, ca sa ma duc la lucru, ca sa platesc taxe de care se bucura ei in cele din urma.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal ar trebui sa fie suficienta adeverinta de la serviciu.
Puteti completa si o declaratie pe care sa o tot folositi schimband doar data fara a fi necesar sa scrieti zilnic cate o noua declaratie.
Faceti si economie de hartie asa.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal , incepând de astăzi, 15 mai, de când a intrat în vigoare starea de alertă, cei care muncesc în alte localități decât cea de domiciliu trebuie să completeze zilnic o declarație pe propria răspundere... poate vor reveni cu informatii corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere Neculai Gheorghiu Neculai Gheorghiu In cazul in care ne continuam activitatea si avem adeverinta de la angajator este necesara si declaratia pe proprie raspundere, daca da aceasta trebuie ... (vezi toată discuția)
Deplasare în interes profesional în timpul stării de urgentă norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență? De ex: Duc ... (vezi toată discuția)
Adeverinte corona angajator luminita29 luminita29 Buna dimineata, As dori sa stiku daca eu ca angajator mai trebuie sa fac adeverinte pe ntru deplasarea in interes de serviciu a celor care nu sunt in ... (vezi toată discuția)