avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie copil Legea 19 sau legea 119/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie copil Legea 19 sau legea 119/2020

Sunt medic de familie titular cabinet in forma PFA,fara concediu de supraveghere copil in aceasta perioada,copilul are 6 ani.Sotul este medic urgentist la UPU si nu a beneficiat nici el de concediu supraveghere copil.Are dreptul de a primi indemnizatia pentru aceasta perioada de pandemie?Sotul este salariat al spitalului judetean Timisoara cu norma intreaga.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
GAVRILA DANIELA, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil cand un angajat detine si un cabinet medical individual delia_info delia_info Buna ziua, Sunt angajata cu norma intreaga la o firma, dar am si un cabinet medical individual. La cabinet, eu sunt medicul titular, dar am si un medic ... (vezi toată discuția)
Plata sporuri urgente in sanatate elena1020 elena1020 Lucrez ca asistent medical in sectia boli infectioase care apartine de spitalul judetean de urgenta. Cladirea este separata de spitalul judetean de urgenta, si ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil calculat din salariu, somaj, pfa florenta23 florenta23 Buna ziua, Termenul limita al nasterii va fi 30 noiembrie. Calcularea concediuliu de crestere copil se va face cumulat: 2 luni salariu, 7 luni somaj, 2 ... (vezi toată discuția)