avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare in afara localitatii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare in afara localitatii

Buna ziua, parintii mei detin un apartment in cluj, dar momentan ei sunt acasa(suceava) si doresc sa-mi faca o vizita. Pe declaratie o sa puna ingrijire proprietate din afara localitatii, dar pe langa declaratie mai trebuie ceva act care sa dovedeasca ca detin apartamentul? Toate acetele sunt in cluj. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:07, 15 Mai 2020
Trimiteți poza făcută cu telefonul a actelor, ca s-o aibă în telefonul lor.
Multumesc mult!
Daca nu au fost testati nu ar fi bine sa mearga acum la Cluj.
Doar daca au respectat restrictiile si s-au protejat foarte bine nu ar fi riscant.
Daca au iesit din casa in Suceava este riscant.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Judetul suceava. Nu municipiul. Locuiesc la 60km de municipiu. Intr o comuna cu 0 cazuri. Deci sunt inafara oricarui risc. Plus ca tata a fost testat(negativ)

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca nu au fost testati nu ar fi bine sa mearga acum la Cluj.
Doar daca au respectat restrictiile si s-au protejat foarte bine nu ar fi riscant.
Daca au iesit din casa in Suceava este riscant.

TinKode, utilizator
In acest caz nu sunt probleme.

Doar sa nu fiti dvs. asimptomatic...adica situatia inversa...
Dar, daca stati afara si discutati de la 2 m nu sunt probleme.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Zile spitalizare cristina2516 cristina2516 buna ziua, am avut o altercatie cu cineva care a sarit la bataie dupa ce mi-a strambat aripa la masina m-a si batut, in timp ce ne bateam persoana respectiva ... (vezi toată discuția)