avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Preschimbare C.I. in timpul starii de alerta ?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Preschimbare C.I. in timpul starii de alerta ?

Buna ziua, ieri, in data de 17 -05-2020 mi-a expirat CI. In mod normal ar fi trebuit sa ma duc cu minim 15 zile inainte la politie pentru eliberarea unui CI nou, dar, din cate stiu , pentru ca ne aflam de 2 luni in stare de urgenta, nu m-am dus, stiind ca actele ar fi trebuit sa mai aiba valabilitate inca 3 luni ! Intrebarea mea este, acum ma pot duce la politie, si, daca deja au inceput sa elibereze C.I. cu CIP ? Multumesc,
Cu stima, Doru M.

Alte discuții în legătură

Carte identitate cu cip tomyblue tomyblue Inteleg ca pe viitor, pe masura ce C.I. vor expira noile C.I. vor contine in mod obligatoriu un cip. Intrebarea mea este daca ne putem opune acestei masuri ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pf și pj (valab, emitere și ridicare) adrian87n adrian87n Buna, O chestiune va rog sa ma ajutati, avem un cazier judiciar pe persoana fizica și juridică ce expira pe 05 Mai 2020. Având în vedere situația ... (vezi toată discuția)
Daca imi expira cartea de identitate dar locuinta unde stau este ... Alejandro1 Alejandro1 Daca imi expira cartea de identitate dar locuinta unde stau este pe numele tatalui care a decedat si nu am timpul necesar pentru a face succesiunea,exista ... (vezi toată discuția)