avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În legătură cu termenul depunerii cererii pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În legătură cu termenul depunerii cererii pentru plata indemnizației prevazuta de legea 19/2020

În legătură cu depunerea cererii care se face pentru a beneficia de indemnizația prevazuta de legea 19/2020. Lucrez la jandarmi si nu am depus cererea pana azi, crezând ca nu ma incadrez(fiind singur cu un copil și beneficiind de indemnizație de creștere copil(de 650 de lei, fiind în concediu de creștere copil și revenind la serviciu,) pana la vârsta de 3 ani. Am aflat ca puteam beneficia de banii acordați pentru zile libere. Intrebarea este dacă fac cererea acum mai pot beneficia de acești bănuți, și pe ce perioada?
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
John_77_sin@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? DanielNecula DanielNecula Buna ziua! Lucrez ca politist din anul 2002, iar anul trecut am fost arestat 4 luni, si apoi am revenit si lucrez tot ca politist, dar pus la dispozitie! Pe ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a ramane/reveni in concediu de crestere copil oanamariatab oanamariatab Buna ziua, Copilul meu urmează sa împlinească vârsta de 2 ani pe 28 mai 2020. La data de 16 martie, ma aflam in concediul de crestere copil, si ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 3 ani adrriana adrriana Buna ziua! Problema este ca am stat in ingrijire copil pana la varsta de doi ani si inca un an pentru handicap. Copilul a facut 3 ani pe 19 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)