avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Revenire asupra unei plangeri contraventionale PV ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Revenire asupra unei plangeri contraventionale PV amenda

Buna seara,

o cunostinta a luat o amenda de 2000 de lei de la politie. Era in fata blocului in care locuieste, avea declaratie cu bifa pe activitate fizica individuala, insa nu a contat acest aspect, politistul nu a avut chef sa se uite pe declaratie. Ma rog, a facut o plangere pe care a depus-o la judecatorie, dar ce sa zic, nu s-a priceput si a cam gresit ( nu a inteles referirile din pv la legislatia aplicata si a scris gresit numerele legii, anul, etc). Nu stiu daca mai poate interveni asupra plangerii. Poate fi schimbata, partial sau in tot ? Abia a primit numar dosarul la judecatorie, inca nu este stabilita data primei infatisari.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: consuello , utilizator 11:20, 20 Mai 2020
Va multumesc mult. O zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala impotriva proces verbal Triangolo Triangolo Pe 01.05 am plecat de acasa la un Mega Image din apropiere (cam 300m de locuinta) sa iau o paine si o sticla de apa minerala. La intoarcere m-am intalnit cu un ... (vezi toată discuția)
Taxe timbru daune morale titi marina titi marina Va salut, cu stima Doresc sa actionez in instanta o persoana care m-a calomniat. Faptele săvârşite de pârâte erau infracţiuni de insultă şi ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal!!!!! anna_iuly anna_iuly buna ziua, am primit o amenda de la politie(nu de circulatie)si am facut contestatie. Initial am vrut sa o depun direct la judecatorie dar nu ma putut si am ... (vezi toată discuția)