avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Procedura legala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Procedura legala

Am achiziționat un produs pe de un site din Ro, produsul a fost achitat online pe data de 8.04 produsul vandut pe site, nu mai era pe stoc fizic. am primit un telefon în care mi-a fost comunicat faptul ca o sa reintre în stoc după starea de urgenta, acum, am fost apelat și mi-au comunicat ca defapt nu mai pot aduce produsul respectiv.
Produsul ca valoarea are 5500 lei, care este procedura legala pentru un produs cumpărat și ne livrat. Dacă fac o plângere catre opc rezolv ceva?
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2020
Asvreasafiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:30, 19 Mai 2020
Nu v-au dat banii inapoi ?
Nu, dar, ma gândesc ca asta ar fi una din soluții. Însa nu o consider ideala, având în vedere timpul.
daca nu mai au produsul trebuie sa va inapoieze suma platita. termenul este de 30 zile, daca nu ma insel. incercati sa folositi email-ul pentru corespondenta, in cel mai rau caz sms-urile.
nu-i puteti obliga sa va aduca dvs produsul la acelasi pret, daca cel de achizitie a crescut, de exemplu si vanzarea s-ar produce in pierdere
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs platit - niciodata livrat robert_11 robert_11 Buna ziua. Am o mare problema cu o firma de vanzari online. Am achizitionat de la ei in luna Septembrie, un TV la promotie. Promotia la acest produs era ... (vezi toată discuția)
Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)
Vanzare licitatii online Ana Christina Bucur Ana Christina Bucur Offff...nici eu nu prea stiu sa explic ce vreau Este un site de licitatii online....adica.....de ex am un tv de vanzare (cumparat cu 1000 lei ) si licitatia ... (vezi toată discuția)