avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legalitate cerere Covid PCR in unitati de stat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legalitate cerere Covid PCR in unitati de stat

Cat de legal este sa ti se conditioneze un act medical (neurgent,nevital) intr-un spital de stat, de efectuarea unui test PCR Covid CONTRA COST in clinici private, si prezentarea cu el la internare?
Exemplu: histeroscopie, Spital de stat in Bucuresti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:22, 19 Mai 2020
Daca spitalul nu are testare COVID 19 nu prea vad cum ar putea sa rezolve ei.Nici sa va interneze nu pot.
Poate doar daca v_ar face ei bilet de trimitere pentru testare catre un centru specializat s-ar rezolva fara bani.

Adresati o cerere scrisa la spital si sa va dea raspuns in scris.
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu ... Jeni-Adriana Calin Jeni-Adriana Calin Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu un test rapid antigen core la o clinica privata. Rezultat negativ. Am solicitat medicul de ... (vezi toată discuția)
Drepturile asiguratilor cnas cccc_hd cccc_hd Situatia: mama mea (pensionara si contributoare CNAS) a fost internata intr-un spital municipal si, desi starea de sanatate nu s-a imbunatatit dupa tratament, ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! aș dori opinie juridică cu privire la conditionarea ... dancielo77 dancielo77 Bună dimineața! Aș dori opinie juridică cu privire la conditionarea efectuării unui act medical de plata și efectuarea testului Covid19. Mai precis o ... (vezi toată discuția)