avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenzi stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenzi stare de urgenta

Buna ziua! Daca am primit o amenda in timpul starii de urgenta si sunt inca in termenul in care pot achita jumatate din amenda este mai bine sa nu platesc deloc si sa contest procesul verbal in instanta..... sau sa achit jumatate din amenda si abia apoi sa contest in instanta proc sul verbal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,
Contestați în instanta procesul verbal cât încă sunteți în termen!
Dacă vorbim de amenzile care pot fi anulate ca urmare a decizie Curții Constituționale, aveți șanse sa se anuleze procesul verbal primit în timpul starii de urgenta și nu va fi nevoie sa mai achitați amenda.
Nu e nevoie sa achitați jumătate din cuantumul amenzii pentru a face Contestatie.

AlbertCaf a scris:

Buna ziua! Daca am primit o amenda in timpul starii de urgenta si sunt inca in termenul in care pot achita jumatate din amenda este mai bine sa nu platesc deloc si sa contest procesul verbal in instanta..... sau sa achit jumatate din amenda si abia apoi sa contest in instanta proc sul verbal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata a 1/2 din amenda in 48 de ore de la comunicarea sentintei camyi camyi Am primit o amenda contraventionala, pe care am contestat-o in instanta. Convins fiind de faptul ca am sanse reale de a castiga procesul, nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara costica_drag costica_drag Sambata am luat amenda pentru ca am intrat cu masina in parcul monument din Braila unde intrarea autovehiculelor este interzisa. Eu am intrat deoarece am ... (vezi toată discuția)
O amenda foarte mare! danyboy88 danyboy88 Buna ziua,ieri am primit o amenda,in care sunt trecute urmatoarele fapte: -conducerea unui autovehicul,fara centura de siguranta; -folosire telefonului,fara ... (vezi toată discuția)