avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... e-bank transfer
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

e-bank transfer

Buna ziua,

Am efectuat un transfer e-bank, cu plata pentru niste produse din italia
Am facut acest trasnfer din cauza ca prin site'ul lor oficial nu se putea plata cu cardul, decat obligatoriu prin paypal
Banii au fost trimisi catre banca lor din italia , in cursul zilei de ieri dupa ora 13
Toata conversatia cu managerul de vanzari s-a facut prin telefon si prin mail
Daca pana maine nu se confirma transferul si nu primesc un raspuns pozitiv din partea lor(nu imi livreaza produsele cerute), ce se poate face , sau care ar fi pasii pentru anularea si recuperarea banilor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:11, 20 Mai 2020
ce intelegeti prin e-bank? plata din contul dvs in contul lor, facuta prin internet banking? western union/ money gram? alta metoda?
platile bancare se pot urmari, westernul nu.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
adriandimitriu, utilizator
Da, am facut transfer din contrul meu in contul lor, prin Ing Home bank
in acest caz puteti sti daca banii au ajuns in contul lor. e posibil ca ING sa va factureze un comision pentru acest lucru. dar veti sti precis si puteti informa vanzatorul despre faptul ca v-ati executat obligatia contractuala. ce va face vanzatorul ulterior e alta treaba.
daca destinatarul (firma furnizoare) este alta persoana decat cea care a primit banii, de regula banca o sa va ramburseze banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar persoana fizica Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, In urma unei executari judecatoresti (pentru care am facut contestatie) m-i s-a pus poprire pe contul bancar. Avand in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla? camelia_cazan77 camelia_cazan77 Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea speta: o persoana din Romania aplica la un job foarte bine platit din strainatate. Jobul este de tipul Fund Transfer ... (vezi toată discuția)
Executare silita / poprire conturi Sergiu_Iulian Sergiu_Iulian Buna ziua , In urma acumularii unei restante (sub 4000 lei) la un credit , prin intermediul unui executor judecatoresc, banca a initiat executarea silita ... (vezi toată discuția)